Американската актриса и модел Деми Мур сподели нова снимка и зарадва феновете

...
Американската актриса и модел Деми Мур сподели нова снимка и зарадва феновете
Коментари Харесай

Деми Мур на 59 и без грим - специален поздрав за ЧРД на Брус СНИМКИ

Американската актриса и модел Деми Мур сподели нова фотография и зарадва почитателите с натурален външен тип. Публикацията и мненията се появиха на страницата й в Instagram.

59-годишната звезда показа кадър с някогашния си брачен партньор, артист и продуцент Брус Уилис . Така моделката поздрави някогашния си брачен партньор за 67-ия му рожден ден. На фотографията двойката театралничи в кухнята. Мур е облечена с бяла тениска и пай гащеризон, без грим на лицето.

Феновете похвалиха Мур и Уилис за това, че са останали другари след развода си. Един почитател написа: „ Вашт беше моделът за моето  семейство! Всички са щастливи. ” 

Друг почитател написа: „ Обожавам ви и двамата. Благословии. ”

 Demi Moore and Bruce Willis on March 20, 2022

Феновете се възхитиха и на външния тип на актрисата в разясниха: „ Честит рожден ден, Брус.  Мур наподобява прелестно “, „ Обичам те “, „ Изглеждаш просто прелестно “, „ Деми, невероятна си без грим “, „ Как те обичам, хубаво е, че сте другари “, „ Красиво “, „ Благодаря, че се оказа същинско “.

На 27 януари предходната година Деми Мур мина по стилния подиум на шоуто на марката Fendi в черен сатенен костюм. Вниманието на почитателите беше привлечено от новото лице на модела: в Twitter се заприказва за възможна пластична интервенция. „ За страдание, само че наподобява, че тя също е преначертала лицето си “, възмутиха се почитатели.

Мур и Уилис, който навърши 67 години в събота, бяха женени от 1987 до 2000 г. Те имат три дъщери: Румър /33/, Скаут /30/, и Талула /28/.



Уилис се ожени наново през 2009 г. за Ема Хеминг и има две дребни дъщери: Мейбъл, на 9, и Евелин, на 7. 

" Дъщерите ми обичат дребните сестрички и за мен е значимо да сме дружно и дребните да се усещат удобно с мен и да ме познават, с цел да познават по-добре сестрите си ", казва Мур. „ Беше в действителност сладко и сигурно имахме някои глупави моменти. “

 Деми Мур, Брус Уилис и тяхното семейство

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР